<img height = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=127571441027386&ev=PageView&noscript=1" />

Mesin tabung & Mesin Pengedap

  • Aplication:
  • Nop krim lan salep isi lan mesin panyegel kasedhiya kanggo ngatasi tabung logam, plastik, aluminium lan laminate. Mesin pengisi tabung lan kedap jinis kaya iki, bisa nangani macem-macem jinis produk viscous lan semi-viscous kayata kosmetik, salep, odhol, bahan pangan, farmasi, lan krim cukur lan sapanunggalane. Kontrol nganggo panel kontrol PLC lan panel kontrol layar kanggo entuk kinerja kelas ing dunya.
  • Fitur utama mesin lan mesin tabung tabung:
  • • Mesin tabung lan mesin pengedap digawe saka baja tahan karat stainless steel AISI 304
    • Kabeh unsur sing ana hubungane karo produk digawe saka stainless steel AISI 316 kanthi high quality
    • Kontrol paramèter kedap elektronik lan proses kanthi pilihan
    • Kesalahan akurasi ngisi: <± 1% volume
    • Teknologi penyegaran hawa panas
    • Cithakan siji utawa dual kanthi set fon sing kalebu
    • Output: nganti 50 tabung / menit
    • Bisa dianggo karo kabeh tabung plastik lan laminated
  • Mesin pangisi tabung otomatis dilengkapi:
  • • Pengontrol Listrik Listrik Mitsubishi karo layar tutul
    • drive servomekanisme Mitsubishi Electric
    • Unsur pneumatik SMC, Festo, Camozzi lan MetalWork
    • Sensor tingkat Cairan ing wadhah sing diisi kanthi otomatis
    • Pemanas udara kanthi suhu suhu otomatis
    • Counter produksi produksi
    • Tes kekuatan panyegel tabung
  • Tingkat otomatis mesin Isi tabung:
  • • Tabung kosmetik kosong diiseni kanthi otomatis. Sabanjure, dheweke dipanggonke, diisi lan disegel. Nomer tanggal utawa klompok dicap ing segel. Mesin tabung lan mesin panyegel ngilangi produk kanthi otomatis.
Mesin semi-otomatis-plastik-tabung-ngisi-mesin

Mesin Pengedap Tube Isi semi-otomatis

Mesin semi lan otomatis tabung semi-otomatis digunakake kanggo ngisi tabung poliethelin lan laminated kanthi gel, krim, utawa cairan liyane, sing disegel ...
Waca Luwih
Pengisi Tube Aluminium lan Mesin Pengedap

Ngisi Tube otomatis lan Mesin Pengedap

Mesin tabung lan panyegel otomatis digunakake kanggo ngisi tabung poliethelin lan laminated nganggo gel, krim, utawa cairan liyane, ...
Waca Luwih