<img height = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=127571441027386&ev=PageView&noscript=1" />
Muter-mesin-mesin-cuci-mesin otomatis

Mesin cuci botol

Peralatan Pembersihan

  • Pembersih botol nopak digunakake kanggo ngusir bledug lan partikel cilik liyane saka botol kaca, logam, lan plastik ngresiki sadurunge nggawe botol. Kontaminasi iki asring nglumpukake ing botol sajrone pengiriman utawa panyimpenan, lan kudu dicopot kanggo menehi botol sing luwih resik. Sadurunge diisi, kontaner diliwati tirai vorteks saka udara sing diasilake dening transvector magepokan karo bar kontrol statik MED. Vorteks terionisasi sing diproduksi netralisasi tanggung jawab statis sing tanggung jawab kanggo narik bledug lan lebu liyane ing permukaan kontaner supaya ngresiki botol. Kepala sing mbilas sirah sing dirancang khusus ditrapake ing kontainer lan udhara kompres sing dikendhalekake disuntik. Vakum ditrapake kanthi bebarengan kanggo mbusak partikel sing wis diluncurake, ngresiki botol kasebut. Ruang lebu iki banjur dikirim menyang kantong pangumpulan konco ngresiki botol utawa bisa diarahake menyang sistem ekstraksi fasilitas sampeyan.

Aplikasi

  • Minuman saka kabeh jinis
  • Produk panganan
  • Produk perawatan pribadi
  • Farmasi
  • Bahan kimia

Fitur & Manfaat

  • Ing baris nyilem sirah kanthi nyilut kanthi vakum.
  • Pendhaptar bottleneck lan kon gulu kaya sing dibutuhake.
  • Owah-ewahan sirah pembersih botol menehi macem-macem ukuran wadhah.
  • Mesin pembilongan botol bisa nggunakake salah sawijining mekanik skru jinis mekanik utawa penyesuaian dhuwur kanggo ngunggahake sirah sing mbilas gumantung aplikasi.
  • Tirai udhara kanthi ukuran banyu banjir kontaner kanthi hawa sing diionisasi sadurunge dibilas.
  • Rinsers nggunakake konstruksi stainless steel tahan lama sing padha digunakake ing peralatan pangisi kita.
  • Rangka baja tahan karat kanthi sikil level baja stainless digunakake ing mesin mbilas botol.
  • Panel kontrol PLC sentuhan layar sing padha sing padha digunakake ing mesin cuci botol kaya peralatan pangisi Cairan kita, saéngga gampang nyiyapake lan operasi mesin rinsing botol.
24 Mesin cuci udara Heads

24 Mesin Mesin Wisuh Botol Heads

24 Mesin cuci udara otomatis botol nyerep ing teknologi sing dhuwur saka kapal, kanthi nganggo cara gyrasi ing piranti mbilas, bisa kanthi otomatis ngrampungake proses kerja ...
Waca Luwih
Muter-mesin-mesin-cuci-mesin otomatis

Mesin cuci udhara udhara

Mesin kasebut universal kanggo botol kaca lan botol plastik sing dibilas nganggo udara. Ndadekake sistem motor servo kanggo ngowahi botol nganti ...
Waca Luwih
Muter-mesin-mesin-cuci-mesin otomatis

Mesin Ngumbah Banyu Mangan

Mesin kasebut universal kanggo botol kaca lan botol plastik mbilek nganggo banyu. Ndadekake sistem motor servo kanggo ngowahi botol nganti ...
Waca Luwih