<img height = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=127571441027386&ev=PageView&noscript=1" />
Pangisi Farmasi

Mesin Pangisi Farmasi

Ora apa-apa apik produk sampeyan, ora bakal bisa digunakake yen sampeyan nggunakake mesin pangisi farmasi utawa bahan sing salah. Npack nawakake macem-macem solusi kemasan kanggo pil, bubuk, cairan lan produk farmasi liyane. We nyedhiyani mesin auger, vibratory, lan piston. Saben priksa manawa barang sampeyan diisi kanthi cepet lan kanthi akurat.

Kita ngerti kabutuhan saben pelanggan beda. Pramila kita bakal kerja bareng karo sampeyan kanggo nggawe solusi kemasan pharma spesifik sing dibutuhake. Sampeyan bakal mbantu sampeyan milih mesin pangisi farmasi sing pas kanggo mesthekake barang dilindhungi saka kelembapan, cahya, utawa gas, kaya sing dibutuhake.

Cairan lisan

Pengisi Lisan Cairan Mesin

Penyetor & Produsen Mesin Pengisi Lisan Oral & Mesin Pengisi Sirup Sirup otomatis. Produk produk kita uga kalebu Mesin Ngumbah Ampoule, Ngumbah Vial ...
Waca Luwih
Mesin Ngisi Ointment

Mesin Ngisi Ointment

Ing Npack, kita nggawe mesin berkualitas tinggi kanggo ngisi cairan kenthel kaya krim salep, losyen, lan produk kenthel liyane. Mesin Pengisian Ointment sing ditawakake ...
Waca Luwih
Cartridge Dental

Mesin Ngisi Cartridge Dental otomatis

Mesin Ngisi Cartridges Dental Otomatis cocog kanggo cartridges dental sing diisi ing aplikasi dental. Mesin kompak lan menehi output produksi sing luwih dhuwur. Mesin ...
Waca Luwih
Ngisi Mesin Kapisi Otomatis Ngatur Vial (4)

Mesin Capping Ngisi Vial kanthi otomatis

Garis lengkap (Mesin Pengisi Vial) kanthi rancang lan dikembangake kanthi baris Garis Farmaseutikal Anyar lan GMp Norms bebarengan karo program Piranti Elektronik Modest lan ...
Waca Luwih
mesin Isi Cairan farmasi

Mesin ngisi Cairan Farmaseutikal

Mesin pangisi Cairan farmaseutikal nyepetake manufaktur penundaan obat cair. Digunakake dening perusahaan manufaktur tamba cilik lan gedhe, mesin ngisi cair dirancang ing ...
Waca Luwih
irungnya mripat

Mesin Penuh Mripat

Mesin kasebut kasusun saka siji sisi turntables, SS slat conveyor belt, eccentric pre-gassing, Isi & post-gassing SS -316 muncung presisi sing dibangun SS - 316 Syringes, silikon ...
Waca Luwih
Isi Isi E-Cairan

Mesin Pengisi E-Cairan otomatis

E-Cecair, E-Kumelun, lan Udhara Jupuk E-Cigarette mbutuhake mesin ngisi cocog karo cairan sing bebas lan volume isi cilik sing akurat banget. Yen produk sampeyan cocog ...
Waca Luwih
Mesin Capping Syrup kanthi otomatis

Mesin Capping Syrup Ngisi Mesin

Yen sampeyan botol Mineral Batuk ana sawetara jinis mesin pangisi sing bisa dipilih. Mesin cairan Kedokteran Cough Kita dirancang kanggo ...
Waca Luwih
Minyak CBD

Mesin Pengisi Minyak CBD

Mesin iki bisa ngisi minyak cbd, minyak es, minyak thc. Peralatan gampang dioperasi lan gampang digunakake. Isi utama 2-30 ml ...
Waca Luwih
Alkohol Botol Kaca

Mesin Botol Alkohol Kaca Botol Gelas

Yen sampeyan milih alkohol, ana sawetara jinis mesin sing bisa dipilih. Npack nawakake ndhuwur baris Alkohol ngisi mesin ...
Waca Luwih
Sanitizer Tangan

Mesin Botol Piston Sanitizer Otomatis

Kanggo sawetara mesin pangisi daya sanititer tangan paling apik sing kasedhiya ing industri kasebut, pilih Mesin Npack kanggo kabeh kabutuhan bungkus cairan sampeyan. We offer ...
Waca Luwih
Maple Syrup

Mesin Ngisi Maple Syrup

Sirup Maple duwe sawetara ciri sing nggawe unik yen dibandhingake karo wong sing biasane dianggep Cairan. Karakter sing paling jelas yaiku ...
Waca Luwih