<img height = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=127571441027386&ev=PageView&noscript=1" />
6 rodha mesin capping

Mesin Capping

Ing garis pembungkus Cairan, kudu duwe mesin tutup sing dipercaya. Mesin-mesin kasebut mesthekake yen sawise botol ngisi wadhah wadhah, mula disegel lan disiapake kanggo langkah sabanjure ing rantai pabrik, apa tegese adol menyang distributor, adol langsung menyang pelanggan, utawa liya. Nganggo capper botol saka Npack Machinery bakal mbantu ngrampungake garis kemasan lan bakal mbantu njamin produk sing adol sampeyan wis akeh kanthi kualitas.

Peralatan Capping Botol sing dipercaya, Kualitas Botol

Mesin capping botol sing cekap penting ing sistem kemasan cair. Gumantung saka jinis kapital sing dibutuhake, macem-macem jinis mesin capping bakal kalebu ing proses capping, kalebu mesin capping aksesori. Npack Machinery nggawa sawetara jinis mesin kanggo ngepot botol ing garis kemasan.
Kasedhiya Botol Cappers

Sampeyan bisa nggabungake mesin capping beda kanggo nggedhekake efisiensi sakabehe garis bungkus sampeyan. Kita uga bisa nyedhiyakake pelatihan lan layanan lapangan liyane kanggo mbantu para staf kanthi efektif lan njaga saben peralatan.

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan mesin sing adol, rasakake hubungi kita kapan wae.

Mesin Tutup Botol Kepala Tunggal

Mesin Kaping Kepala Otomatis

Mesin Kepala Tunggal Otomatis Ngadopsi feed linear botol, kontrol program PLC, posisi rong silinder kaping pindho, bisa ngilangi lan nyelehake tutup kanthi otomatis. Tunggal sirah ...
Waca Luwih
Mesin capping ROPP

Mesin Capping Rope otomatis Rotary

Mesin capping rotary nggabungake siji utawa cagak skru kanggo garis kemasan. Iku fleksibel lan awet lan bisa digunakake karo sing paling kontaner lan ...
Waca Luwih
mesin capping penet

Mesin linear Cap Pencet Botol otomatis

Mesin capping linear otomatis NP-LC, ditrapake kanggo botol bunder, alun-alun & warata, digunakake ing pirang-pirang industri, kayata kosmetik, panganan lan farmasi. Tekan ...
Waca Luwih
6 rodha mesin capping

Mesin Garing Kapal Nglereni Otomatis 6 Roda

Mesin capping otomatis fleksibel, awet lan bisa digunakake karo sing paling kontaner lan tutup kalebu cap tutupflip, topi olahraga, lids logam lan liya-liyane. Mesin duwe praktik ...
Waca Luwih
Mesin Botol Botol otomatis Spindle otomatis

Mesin Botol Botol otomatis Spindle otomatis

Kita ngasilake Kapal Otomatis kita kanggo garis bungkus cairan ing kene fasilitas. Iku fleksibel, awet lan bisa digunakake kanthi umume wadhah lan tutup kalebu ...
Waca Luwih
Mesin Capping Vacuum Otomatis Otomatis

Mesin Capping Vacuum Otomatis Otomatis

Mesin iki diteliti lan dikembangake dening perusahaan kita kanthi pengalaman taun-taun, unik ing omah .Sampeyan kanthi otomatis tutup kanthi nutupi, vakum ...
Waca Luwih
Otomatis 4 Mesin Gulung Roda

Otomatis 4 Mesin Gulung Roda

Tukang tutup tutup tutup tutup kontaner kanggo wadhah kanthi sirah rotasi terus dipasang ing saben sirah capping. Botol dhewe milih tutup saka Suite lan ...
Waca Luwih