<img height = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=127571441027386&ev=PageView&noscript=1" />
utomatic-Round-Bottle-Wrap-Labeler

Mesin Labeling

  • Npack minangka pabrikan utama sistem aplikasi label pelekat diri. Nopak desain lan mbangun spesifikasi label, peralatan label bermutu tinggi, lan duwe macem-macem mesin tujuan standar lan khusus.
  • Cocog karo label apa wae sing adol ing botol, kaleng, wadhah, bokor utawa wadhah silinder.
  • Aplikasi: Botol Labeling, Can Labeling, Vial Labeling Machine, Jar Labeling Machine, Tube Labeling Machine.
Mesin label cara Horisontal kanthi otomatis

Mesin Labeling Cara Dingin Langsung kanthi otomatis

Mesin label cara Horisontal, cocog karo produk bentuk bunder kanthi diameter sing luwih cilik ora bisa ngadeg nalika label, kayata ampoule, bokor, tabung koleksi getih, ...
Waca Luwih
Mesin Label Plue lem Langsung kanthi otomatis

Mesin Label Plue lem Langsung kanthi otomatis

Jinis label: Kabeh sekitar jinis lem: cair panas konten: 35mm-100mm 1.1) .easy operasi kanggo nyetel péso nglereni label 1.2) .vacuum drum digawe saka bahan sing kaku ...
Waca Luwih
Mesin Labeling Sleeving otomatis

Mesin Labeling Sleeving otomatis

Mesin label lengen kanthi otomatis cocok kanggo macem-macem jinis botol, umpamane: botol bunder, botol persegi, botol rata, botol kurva lan cincin Otomatis sing berbentuk cawan ...
Waca Luwih
Mesin Labeling Wet Wet

Mesin Label Lengket Lengen otomatis

Mesin iki digunakake kanggo label label obyek ing industri kayata panganan, obat, kimia saben dina lan liya-liyane. 1. Adhedhasar ...
Waca Luwih
Mesin Label Sisih Dobel otomatis

Mesin Label Sisih Dobel otomatis

Labeler Dobel Dobel (Sisih & mburi) ditrapake kanggo label label Flat, alun-alun utawa wadhah liyane kanthi label Label & mburi, bisa menehi label loro ...
Waca Luwih
Labeler Balung Botol Bunder Otomatis

Mesin Labeling Botol Putaran

Bungkus Mesin Label Otomatis Bal-Bal yaiku mesin label label jinis sing cocog kanggo label adesif kanggo ditrapake ing wadhah silinder kanthi macem-macem ...
Waca Luwih