<img height = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=127571441027386&ev=PageView&noscript=1" />
Sistem Sabuk Conveyor Botol

Botol Unscrambler & Conveyor

  • KONSEP & KURSUS ROTARY
  • Mesin Nopak yaiku a profesi panyedhiya mesin, penghantar, Unscrambler & puteran rotary, nawakake macem-macem peralatan alat nganggo manual, variabel semi-otomatis lan sistem penghantar otomatis kanthi otomatis. Kita duwe AC, DC track, slide track, lan conveyor roller, uga piring puteran AC / DC sing kasedhiya kanggo macem-macem industri nggunakake mesin kanggo panganan & omben-omben, produk molten, lilin, produk lan lilin, kanggo asam lan produk sing wis kakurangan.
  • Kita conveyor & puteran piring kasedhiya ing macem-macem konfigurasi ing macem-macem ukuran, wangun lan bahan kanggo ketemu aplikasi mesin bot sing paling nuntut. Deleng pangiriman konter lan puteran pusingan ing ngisor iki, lan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan cara mesin bakal bisa digunakake karo aplikasi bottling khusus.
  • KONSEP & KENCANGAN ROTARY UNTUK GUNA DENGAN MACINES BOTTLING
  • Turntables sing Rotary
  • Mesin turntable putar Npack dirancang kanggo ningkatake efisiensi produksi sajrone proses pambotolan. Kuningan putar rotasi digawe saka stainless steel tahan lama 304 utawa tugas abot Poly Density Poly Ethylene sing gumantung saka lingkungan produksi sampeyan. Turntables puteran sing gedhe banget disesuaikan lan bisa disesuaikan karo kabutuhan khusus kanthi nambah pilihan pandhuan botol, mangetan, lan pilihan pemarkahan setengah wulan.
  • Conveyor standar
  • Conveyor kacepetan variabel npack dirancang ing sekitar syarat mesin bot sampeyan supaya efisiensi produksi optimisasi kanthi rekayasa dadi conveyor supaya cocog karo syarat sing paling rumit. Kasedhiya ing konfigurasi nggunakake macem-macem dawa, lebar, bahan, jinis, lan bentuk (L, S, lan U). Penghantar kecepatan variabel nop nampilake desain modular sing ngidini integrasi penghantar utawa ekstensi menyang peralatan sing saiki ana.
Mesin setelan botol plastik otomatis

Botol Otomatis Botol

Uncrambler botol otomatis cocog kanggo panggunaan peralatan produksi high-scale skala gedhe. Nduwe fungsi kanggo feed otomatis, botol otomatis ...
Waca Luwih
Kanthi Botol Otomatis Rotary Dinamis Rotter Unscrambler

Botol Turntables Rotary Unscrambler Otomatis

Turntables Npack yaiku tabel sing mbukak, mbukak lan ngirim botol menyang lan saka conveyor. Turntables kita didhekake saka stainless kualitas paling dhuwur ...
Waca Luwih
Sistem Sabuk Conveyor Botol

Conveyor standar

Conveyor kacepetan variabel npack dibangun kanggo kabutuhan produksi. Kasedhiya ing macem-macem dawa, lebar, lan bahan konstruksi lan ...
Waca Luwih