<img height = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=127571441027386&ev=PageView&noscript=1" />

Layanan

Latihan:

Kita nawakake sistem latihan mesin, pelanggan bisa milih latihan ing pabrik kita utawa ing bengkel pelanggan. Dina latihan normal yaiku 3-5 dina.

We offer manual operasi kanggo customer.

We offer video latihan lan video operasi mesin kanggo customer.

We nawakake layanan kontrol remot, yen pelanggan ora ngerti carane operate lan nggunakake mesin.

Instalasi:

Kita bakal ngirim mesin kanggo nindakake instalasi lan debugging peralatan ing papan sing tuku yen dijaluk. Biaya tiket udhara kaping pindho internasional, akomodasi, panganan lan transportasi, medis kudu dibayar dening Buyer kanggo insinyur. Pembeli bakal kerjo bareng karo insinyur Supplier lan nggawe kabeh kahanan instalasi siap bisa digunakake.

Waranti:

Produsen bakal njamin barang digawe saka bahan sing paling apik saka Produsen. Mesin sing adol bakal dijamin sajrone setaun, ing taun njamin, barang-barang ganti rusak amarga masalah kualitas supplier, alat ganti bakal diwenehake gratis kanggo pelanggan, pelanggan kudu mbayar biaya kargo yen bobot bingkisan luwih saka 500gram.

Sawise Mesin Instalasi Sales