<img height = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=127571441027386&ev=PageView&noscript=1" />

Kontrol Kualitas

Rancang mesin kita teknologi dhuwur, adaptasi karo teknologi Eropa, Amerika lan Taiwan

Ponents com mesin kita asal saka merek internasional misuwur, seneng AirTAC, panasonic, Siemens lan sapanunggalane.

Jaminan Kualitas

1, Jaminan saka peralatan sing diwenehake dening perusahaan yaiku piranti anyar sing ora digunakake kanthi nggunakake desain paling anyar lan bahan sing cocog, lan ing kabeh aspek nemtokake spesifikasi kualitas lan kinerja sing wis diwenehake ing kontrak kasebut.

2, Jaminan perusahaan sing diwenehake dening peralatan sawise pandhuan sing bener ing karya sistem kabeh dina 3 dina sawise instalasi lan debugging, kanggo entuk pratondho kinerja teknis produk.

3, Perusahaan kita njamin ing jaman jaminan kualitas sing ditetepake ing kontrak, proses desain kanggo nyuplai debugging instalasi peralatan pabrik utawa kekurangan bahan lan kabeh disebabake tanggung jawab saka sing adol tanggung jawab kanggo cacat ing garis produksi kesalahan lan rusak.

4, periode jaminan kualitas mesin kanggo garis produksi sajrone 12 wulan sawise ditampa. Yen ditemokake ing wektu njamin kualitas, kualitas barang utawa spesifikasi lan ora cocog karo ketentuan kontrak kasebut, utawa mbuktekake manawa barang-barang kekurangan (kalebu cacat potensial utawa panggunaan bahan substandard, lan liya-liyane.), panuku berhak miturut sertifikat pemeriksaan sing ditanggepi dening departemen sah barang ing sajrone jaminan babar pisan rencana skema perawatan.

5, Perusahaan kanggo kualitas produk ing sifat mekanik saka peralatan sing diwenehake lan njamin indeks panggunaan produk.

Sertifikat