<img height = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=127571441027386&ev=PageView&noscript=1" />
Mesin Pangisi Minyak Sayuran

Garis Pengisi Cairan

  • Garis pangisi cecair digunakake ing pirang-pirang industri. Karpet bakal mbantu sampeyan nggawe pilihan pangisi Cairan sing cocog adhedhasar aplikasi, karakteristik produksi, lan tujuan kinerja pangisi Cairan.
  • We nawakake solusi Isi Cairan lengkap kanggo ngisi produk cairan menyang wadhah, ampul plastik utawa kanthong.
  • Garis kanggo ngisi Cairan kita bisa nangani macem-macem produk Cairan, isi kanthi akurasi. Saliyane aplikasi standar, kita bisa ngatasi produk khusus kayata bahan kimia, asam, bahan sing bisa dibakar utawa njeblug, produk busa, cecair likat, lsp.
  • Bidang Keahlian
  • Pro-Proof
  • cairan sing gampang dibakar;
  • Bahan kimia ing omah
  • peluntur, mesin cuci piring, solusi ngresiki, disinfektan, sabun, lsp .;
  • Barang-barang panganan sing apik
  • ketchup, mustar, mayonnaise, madu (sanajan ing suhu sing luwih murah), lsp .;
  • Pestisida
  • jamursides, herbisida, insektisida, dll .;
  • Sirup, cuka
  • Farmasi
  • obat cair, tincture;
  • Kosmetik
  • gel mandele / pancuran, lemu awak, sawise cukur, deodoran;
  • Lengo
  • barang-barang jinis minyak, minyak masak, uga minyak motor lan produk otomatis liyane;
  • Asam
  • Mesin kanggo Galur Pengisian Lemu
  • Unscrambler botol
    orientasi botol sing bener (sanajan kanthi botol sing angel), dilebokake ing conveyor, pangowahan cepet kanggo macem-macem ukuran botol;
  • Pembersih botol / de-ionisasi
    de-ionizer botol plastik, lan tukang cuci kanggo macem-macem bentuk lan ukuran botol;
  • Pengisi cecair
    pangowahan produk cepet, resik-ing-papan (CIP), pangisi kebersihan, operasi gampang, sanajan kanggo aplikasi khusus (produk viscous, foamy, evironment bledosan, pengisian asam);
    Pengilang priksa, detektor logam lan unit kontrol kualitas liyane
    Kontrol kualitas kemasan kanthi data statistik lan unit penolakan terpadu;
  • Kopi
    kanggo macem-macem jinis / tutup, semprotan sirah kanthi unit sorter / unit feeder otomatis;
    Sealer Induksi
    mbukak pembukaan kontaner kanggo aplikasi farmasi, kimia, panganan lan nutrisi;
  • Label
    solusi ukuran macem-macem ukuran lan pirang-pirang sisih, labeling sudhut;
  • Printer inkjet, unit cap
    peralatan semi lan kanthi otomatis, printer multi-line, inks sudhut kanggo aplikasi apa wae;
  • Unit kontrol lan nolak
    sistem kamera / visi, solusi kontrol kualitas khusus liyane;
  • Ngusut bungkus
    nglumpukake produk kanggo panyimpenan lan penanganan luwih gampang;
  • Kasus kasus, kartoner
    nglumpukake produk menyang siji kumpulan gedhe, kanggo luwih gampang panyimpenan lan nangani;
  • Conveyor, turntables, elevator
    ngeterake produk utawa kanggo nyambung menyang bagean sing beda ing proses kemasan;
  • Peralatan khusus liyane
    kita nawakake macem-macem jinis pangétang tablet lan solusi pangétang industri, segara isi horisontal lan vertikal, vakum industri, penghantar pneumatik ... dll.
Garis Pengisi Shampoo Otomatis

Garis Pengisi Shampoo Otomatis

Mesin pangisi shampoo otomatis digunakake kanggo ngisi kabeh jinis cairan kanthi kekenthelane beda kalebu kegiatan kayata capping, labeling lan printing. Isi ...
Waca Luwih
Garis Isi Ngisi Krim Otomatis

Garis Isi Ngisi Krim Otomatis

Nyedhiyakake sampeyan paling apik mesin ngisi krim otomatis, mesin ngisi krim, krim / tempel / gel / mesin mesin pengisi minyak kanthi mesin lan mesin kanthi otomatis kanthi efektif ...
Waca Luwih
Garis Pengisi Lotion otomatis

Garis Pengisi Lotion otomatis

Garis Pengisi Losyen Otomatis iki dilengkapi kabeh sing sampeyan butuhake lan nggayuh pengambilan cairan kanthi adi. Iki dirancang kanggo botol ...
Waca Luwih
Garis Pengisi Gel rambut Rambut otomatis

Garis Pengisi Gel rambut Rambut otomatis

Garis Pengisi Gel Rambut Otomatis iki dilengkapi kabeh sing sampeyan butuhake lan nggampangake saluran botol pemanis cair. Iki dirancang kanggo ...
Waca Luwih
Baris Pengisi Perawatan Rambut Otomatis

Baris Pengisi Perawatan Rambut Otomatis

Garis Pengisi Perawatan Rambut Otomatis iki dilengkapi kabeh sing sampeyan butuhake lan nggayuh pengambilan cairan banyu kanthi apik. Iki dirancang kanggo ...
Waca Luwih
Garis Isi Ngisi Cairan Otomatis

Garis Isi Ngisi Cairan Otomatis

Garis pengisi vitamin cair otomatis kanthi kabeh sing dibutuhake supaya bisa mbukak garis pambotosan vitamin cair sampeyan. Iki dirancang kanggo ...
Waca Luwih
Garis Isi E-Cairan otomatis

Garis Isi E-Cairan otomatis

Garis pengisi e-cairan otomatis iki dilengkapi karo kabeh sing sampeyan butuhake lan supaya bisa diuripake. Iki dirancang kanggo botol munggah ...
Waca Luwih
Garis Pengisi Grease 100ML-5L otomatis

Garis Pengisi Grease 100ML-5L otomatis

Garis Pengisi Grease 100ML-5L Otomatis iki dilengkapi karo kabeh sing sampeyan butuhake lan nggayuh pengambilan cairan banyu sweeten. Iki dirancang kanggo ...
Waca Luwih
Garis Pengisi Minyak Lubricating 200L otomatis

Garis Pengisi Minyak Lubricating 200L otomatis

Garis Pengisi Lubricating Minyak Lemak Lemak 200L kanthi kabeh sing sampeyan butuhake supaya sampeyan nggawe garis pemanasan cair lancar. Iki dirancang ...
Waca Luwih
Garis Pengisi Minyak Lubricating 5L-30L otomatis

Garis Pengisi Minyak Lubricating 5L-30L otomatis

Garis Pengisi Lubricating Minyak Lubricating 5L-30L kanthi kabeh sing dibutuhake supaya bisa diisi lan nggawe botol pemanis cair. Iki dirancang ...
Waca Luwih
Garis Pengisi Lubricating Minyak Lubricating 50ML-1L

Garis Pengisi Lubricating Minyak Lubricating 50ML-1L

Mesin iki uga dikenal minangka mesin ngisi minyak mesin, mesin kemasan minyak mesin, mesin ngisi minyak motor, pangisi lube, pengisi minyak lube, pengisi lube ...
Waca Luwih
Garis Pengisi Lubricating Minyak Lubricating 500ML-5L otomatis

Garis Pengisi Lubricating Minyak Lubricating 500ML-5L otomatis

Perangkat pengisi minyak pelumas otomatis nggunakake kontrol program PLC, bisa menehi panganan lan ngitung botol, otomatis timbang kanthi otomatis. Lenga pelumas otomatis iki ...
Waca Luwih