<img height = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=127571441027386&ev=PageView&noscript=1" />

Kasus

60+ Negara, 1000+ Pilihan Pelanggan

Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara & wilayah, kayata Korea, Pakistan, Thailand, Jepang, Denmark, Rusia, Afrika Kidul, Nigeria, USA, Australia, Kanada, lan sapiturute.

Sawetara Show Case Customer

kasusUmpan Balik Pelanggan NPACK Indonesia
kasusUmpan Customer Pelanggan NPACK Korea

Salah siji kita Korea pelanggan tuku 3 garis krim ngisi capping lan label label

kasus01

Salah siji kita US pelanggan tuku 2 baris ngisi capping lan baris mesin labeling

Salah siji kita Rusia pelanggan tuku mesin pangisi

Garis Pengisi Bahan Kimia Otomatis

Salah siji kita Pakistan pelanggan tuku mesin pangisi ketchup

Salah siji kita Pakistan pelanggan teka ing kene kanggo ngumbah mesin label botol cairan

Salah siji kita Inggris. pelanggan teka ing kene kanggo ngisi mesin

Salah siji kita bongso Spanyol Pelanggan teka ing kene kanggo ngisi mesin.

Salah siji kita Pakistan pelanggan teka ing kene kanggo ngisi mesin

Salah siji kita Nigeria pelanggan teka ing kene kanggo ngisi mesin

Salah siji kita Kanada pelanggan teka kene kanggo ngisi lan mesin capping.

Salah siji kita Uzbekistan pelanggan teka kene kanggo ngisi lan mesin capping